Γραφείο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Γραφείο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Διεθνιστικό – αντιμπεριαλιστικό όχι στη συμφωνία των Πρεσπών | Συγκέντρωση Κυρ 20/1, 1 μ.μ., Προπύλαια

Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η αστυνομική βία δεν μπορούν να σταματήσουν τους μαζικούς αγώνες των εκπαιδευτικών

Αποχώρηση Καμμένου και παζάρι για «ψήφο εμπιστοσύνης». Η διέξοδος στον αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-ΕΕ

28/2/18

Ολομέλεια ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης για την 4η Συνδιάσκεψη: Κυριακή 4/3, Καφέ "Βυζάντιο", 5μμ
Η Συντονιστική Επιτροπή Ξάνθης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τα μέλη των οργανώσεων και τους ανένταχτους αγωνιστές της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στην Ολομέλεια της Τοπικής Επιτροπής Ξάνθης την Κυριακή 4 Μάρτη στις 5μμ στο Καφέ Βυζάντιο εν όψει της 4ης Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31/3 και 1/4 στην Αθήνα.

Στην Ολομέλεια θα συζητηθούν τα κείμενα των Θέσεων για την 4η Συνδιάσκεψη. Το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο σε επόμενη συνεδρίασή του την Κυριακή 11/3/2018, θα διαμορφώσει τις προτάσεις για το οργανωτικό και το αμέσως επόμενο διάστημα η Τοπική Επιτροπή Ξάνθης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα προχωρήσει σε νέα Ολομέλεια για την εκλογή αντιπροσώπων στην 4η Συνδιάσκεψη. Όπως αναφέρει το ΠΣΟ στην παρουσίαση των κειμένων των θέσεων:
Φιλοδοξία μας είναι η 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα ανάπτυξης του μετώπου ώστε  να συμβάλλει στους αγώνες για την υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών συμφερόντων ενάντια στην καπιταλιστική μνημονιακή επίθεση, την αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική πάλη ενάντια στους αστικούς ανταγωνισμούς, τον εθνικισμό και τον πόλεμο, ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Να  γίνει ένας μεγάλος σταθμός διαλόγου για όλο τον μαχόμενο κόσμο της αριστεράς που αναζητά την συγκρότηση μιας άλλης ανατρεπτικής αντικαπιταλιστικής αριστεράς με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική. 
Για την εγγραφή σας στην Τοπική Επιτροπής Ξάνθης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επικοινωνήστε με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής:
Τζεμαλή Μηλιαζήμ: 6983631407
Παντελής Αποστολίδης: 6987745669
Βάσω Θεοδωρουλέα-Μπαλαφούτη: 6986254855
Η προθεσμία για τις εγγραφές των μελών στις τοπικές λήγει την 20 Μάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου